Sample ImageVoel jy vandag bekommerd? Het jy jou gemoedsrus verloor? Begin die gebed bid totdat dit in jou hart wortel geskiet het en dit deel van jou houding geword het:


“Vader, U het gesê dat ek nie bang moet wees nie, omdat U by my is, dat U my sal dra en dat dié wat my teëstaan nie suksesvol sal wees nie (sien Jes. 41:10-11).


U het gesê dat daar geen kwaad oor my sou kom nie, dat geen plaag my huis sal aanraak nie, omdat U die engele opdrag gegee het om my te beskerm (sien Ps. 91:10-11).


U het gesê dat as ek deur waters van swaarkry moet gaan (wanneer ek tot oor my ore toe daarin is) sal U my nie laat verdrink nie en wanneer ek deur die vuur van teëspoed gaan (as dinge begin warm raak), dat U nie sal toelaat dat ek brand nie, omdat U oor my die wag hou (sien Jes. 43:2-3).


U het gesê dat geen wapen wat teen my gesmee word iets sal kan uitrig nie (sien Jes. 54:17). Ek kan die vyand nie daarvan weerhou om sy wapens op te neem nie, maar ek weet dat U sal keer dat hulle voorspoedig is.


U het gesê dat as ek enigiets volgens u wil vra, U gehoor daaraan sal gee (sien 1 Joh. 5:14-15).


U het gesê as ek in gehoorsaamheid voor U lewe, sal ek geseën wees as ek ingaan en as ek uitgaan, as ek gaan lê en as ek gaan opstaan (sien Deut. 28:6).


U het gesê dat ek al my kommer aan U moet gee, dan sal U dit hanteer (sien 1 Pet. 5:7). Hier is hulle! Vandag staan ek vas in U Woord.


U het dit gesê! Ek glo dit! Dis dit! Amen.”


© Kopiereg Radiokansel 2007 (www.radiokansel.co.za)

Scroll to Top